GRATIS PROEFLES VAN THE SALESKIT (14 min)⏰

Verrassing, je krijgt nog iets extra's

Les 1 (14 min) van mijn Stijlvolle salescursus The Sales kit, waarin je leert welke 4 denksystemen je bij een klant moet "aanzetten" om een JA te krijgen op je pitch. Bekijk de pagina eronder voor een tijdelijk aanbod met 50% korting

Video Poster Image

Stijlvol Verkopen Masterclass

In deze gratis Masterclass deel ik mijn Stijlvol Verkopen methode waarmee ik en mijn klanten meer dan 3m+ aan pitches hebben gewonnen. Ben je net als ik, geen type voor pusherige sales en slinkse trucjes? Dan is deze Masterclass Stijlvol Verkopen voor jou (de komende 30 minuten beschikbaar)

 
Video Poster Image

Het meest slimme en stijlvolle Pitch Pakket van het internet waarmee je in 3 dagen een Sales Genius wordt

Nu 499 ipv 999

Dit systeem leverde mijn klanten 3+ miljoen aan sales op


Zonder ooit te hoeven pushen of leuren

Dit WIL ik ook

Voor wie?

Ben jij dit?

 

+ Ik ben visueel sterk maar vind het lastig om een pitch voor mezelf te schrijven

Ik blijf mijn aanbod maar overdenken en door de twijfel verlaag ik onnodig mijn prijzen

Ik zie mezelf opeens korting geven, geen idee waarom ik dat doe

Het afwachten is zo ongemakkelijk na een eerste gesprek, wat kan ik eraan klanten sneller JA te laten zeggen?

Ik begin te ratelen als ik moet pitchen en heb het idee dat ik veel te veel wil vertellen tegelijkertijd waarvoor het niet helder overkomt

Ik wil mezelf kunnen zijn als ik verkoop, dat een persoonlijke klik genoeg is om de samenwerking te starten, ipv dat ik er keihard aan moet trekken

Ik heb geen idee hoe ik mijn prijzen kan verhogen, ik blijf een beetje hangen op dit niveau en met de huidige inflatie is dat niet handig

+ Ik wil eigenlijk wel met groepen werken, maar heb geen idee hoe ik dat moet pitchen

YEP, dit ben ik

Don't worry, je bent niet de enige

Mijn conversiepercentage van gesprek naar sales is sinds de Sales kit 99%! Crazy!

"Ik gruw eigenlijk van het woord sales. Ik stel me dan altijd een slijmerig type voor dat mensen iets aan wilt smeren. En zo ben ik natuurlijk niet.

Ik kwam er inmiddels al wel achter dat bij het runnen van een business sales hoort. Als je niet failliet wilt gaan tenminste. Maar hoe dan? Ik downloadde al tig checklists, volgde al wat trainingen (bij sales kwallen, yuk) maar het horrorbeeld bleef.

Wil gaat verder dan enkel een checklist of template. Veel verder. Wil geeft je haar beproefde methode met een template dat je zelf kan aanpassen, de opbouw van een sales gesprek en tips voor closing. Maar het allerbelangrijkste? Ze tackelt ook je mindset. Want volgens mij ben ik lang niet de enigste die het woord sales associeerde met horror. En plus, geeft ze een paar key coaching tools prijs die me écht geholpen hebben in mijn sales gesprekken. Wat veel waarde voor deze prijs!

Ik heb de templates inmiddels helemaal naar mijn eigen hand gezet en ik kijk nu echt met excitement uit naar sales gesprekken omdat ik weet dat ik het kan en dat ik het op mijn manier mag doen. ‘Je klant zal je niet vertrouwen, als je jezelf niet vertrouwt’.

 

Julie de Laet - The Connectique

Je weet inmiddels wel hoe belangrijk het is om je te onderscheiden. Er zijn nog nooit zoveel zelfstandigen als nu. 

Het maakt niet uit wat je doet, of hoe hard je werkt, er is 1 vaardigheid die nodig hebt om een licht en winstgevend bedrijf te bouwen als dienstverlener, creative, coach, consultant of designer. En dat is dit:

 

“Je moet leren om je pitches zo op te bouwen, dat een klant niet anders kan dan JA zeggen, want zonder sales is er geen bedrijf”

 

Als je te weinig opdrachten krijgt, of te lage prijzen vraagt, dan zit het antwoord niet in meer pushen of harder werken.

 

Als je een licht en winstgevend bedrijf zoekt, dan moet je gewoon beter worden in sales. En dit gaat verder dan een uitgebreide offerte sturen.

 

Je moet weten hoe een klant denkt, beweegt, wat de diepste angst is.

 

Pas dan kun jij een onderscheidende pitch maken, waarvan je klant niet weet wat haar overkomt als ze het document opent

Dit klinkt goed

Wat kan gebeuren...


Als je je mijn proces volgt op korte termijn

Dit WIL ik ook

En ik ben niet alleen.

Een sales genius worden is de beste investering die je kunt maken in tijden van voorspoed én crisis

 

Dat weet ik omdat ik als 20 jaar ervaring heb als sales manager. Ik heb teams opgeleid en heb start-ups (incl mijn eigen) van 0 naar 2 miljoen in sales geholpen. Een sales genius zijn heeft er voor gezorgd dat ik binnen 6 maanden na mijn start al op de 10k omzet zet met een wachtlijst aan klanten

 

5 jaar later draai ik consistente maanden van 100-150k met een kleine e-mail lijst en maar een paar 100 views op mijn stories

 

Als ik het kan, kan jij het ook....

 "Met het sales template van Wil had ik binnen 3 maanden al 15k omzet per maand, zonder website, of social media aanwezigheid

 

Nog voordat ik mijn baan had opgezegd begin ik aan de de Sales kit. Leek me handig ter voorbereiding.Ik begon potentiële klanten te benaderen uit mijn netwerk en gebruike het template voor de voorstellen. Binnen no time zat ik VOLLER dan VOL, nog voordat ik mijn baan had opgezegd. 

Ieder voorstel kreeg een volmondige JA! Inmiddels al 5 maanden verder en nog steeds geen website nodig.

kiki - marketeer

 

Nu is het jouw beurt
Mijn bedrijf bestaat nu 5 jaar en door de steeds groeiende  stroom aan klanten uitgegroeid tot een online platform met schaalbare producten en diensten. 

 

Ik verkoop inmiddels elke dag 1 van mijn diensten of cursussen

 

Maar ben net als jij begonnen met 1 pitch deck en een kennismakingsgesprek. Dit proces heb ik steeds meer geperfectioneerd en naarmate de prijzen hoger werden, moest ik mijn sales ook serieuzer nemen.

Ik heb inmiddels 4000 coaches en dienstverleners geholpen om een wachtlijst aan klanten te krijgen met dit systeem en bij iedereen begin ik bij deze basis. 

Als je mijn systeem toepast voelt een investering in jou als een cadeautje ipv een gok
Dit WIL ik leren

Een goede pitch is het verschil tussen een JA waar kan ik tekenen binnen 24h en het geluid van krekels….

Sales leuk vinden en goed kunnen is de beste investering in je bedrijf. Want je kunt dit helemaal zelf, jij hebt al vaardigheden die super bijzonder zijn. En dat is empathie en oog voor schoonheid. 

 

Nu dit alleen nog omzetten naar meer euro’s 💸 

Je kunt een sales genius worden zonder dat je ooit het gevoel hebt te moeten verkopen. 

 Je mag helemaal jezelf zijn, zolang je maar de leiding houdt en het proces hebt uitgedacht. Zodat je ook op een slechte dag, met weinig slaap achter de ogen, de deal closed

 Met empathie, creativiteit, en de juiste vragen leer ik je graag hoe je boven de rest uitsteekt

Dit kan jij zijn over 3 dagen

...allemaal in minder tijd dan het binge-watchen van je favoriete Netflix show.

Introducing...

Alles wat je nodig hebt om een genius te worden in sales, zonder ooit het gevoel te hebben te “moeten” verkopen— Gegarandeerd.

The Sales kit is een bewezen systeem dat al meer dan 3+ miljoen aan cash heeft opgeleverd voor mijn klanten (mijn eksters)

Yes, ik ben er klaar voor

Na het volgen van deze DIY cursus kun je

 • Je prijzen x2 doen

  Doordat we je aanbod anders positioneren ku je je prijzen meestal meteen verhogen. Ik laat je zien hoe je aanbod op een slimme en transformationele manier verpakt in je eigen methode

 • Met plezier verkopen

  Geen zweetoksels meer voor salesgesprekken, bye bye ratel pitches waarbij de ogen afdwalen. Na Sales genius kun je ontspannen een gesprek ingaan die je binnen 45 min afgerond omdat je de leiding pakt en exact weet wat je moet vragen

 • Meer JA’s krijgen

  Je krijgt sneller een JA, soms al binnen 24h. Ik leer je meerdere manieren om te verkopen via sales gesprekken, stories, dm’s en salespages. Zodat je altijd de juiste vorm kiest die past bij je (high-end) aanbod

 • Premium groepstrajecten,Mastermind en retreats

  Ik heb een template voor je gemaakt waarmee je een premium voorstel kunt maken voor een groepstraject, Mastermind of Retreat. Aangezien je met deze methode binnen no-time vol zit met klanten. Kunnen we maar beter gelijk een schaalbare optie bouwen. Met mijn Verkopen via de Dm methode leer je ook nog om dit zónder salesgesprek te verkopen

Dat wil ik

Succesverhalen van klanten

 

"De cursus gaf zowel mijn skills als zelfvertrouwen, exact de boost die ik nodig had, meteen een JA de volgende dag.

 

Ik vond de cursus SUPERwaardevol. De lessen houden een mooie balans tussen werken aan je mindset en heel concrete acties. De cursus gaf zowel mijn skills als zelfvertrouwen de boost die ik nodig had, met groot succes tot resultaat. Thanks Wil!

De beste les vond ik de ontspannen salesgesprek ik 8 heldere stappen en vragen. Deze les kwam voor mij als geroepen omdat ik een aantal dagen erna een salesgesprek op het programma had staan. Ik paste de stappen meteen toe en kreeg een paar uur later al een JA! Works like a charm dus!

Isabeau Reynvoet Huwelijks & Familie fotograaf

Ik geef de cursus een 9Ik vind dat je ontzettend veel waarde geeft voor een heel toegankelijke prijs. De cursus geeft je heel concreet toepasbare kennis en skills en laat de typische Wil-manier van werken zien. Enige minpuntje: hij had van mij gerust nog veel duurder gemogen ;-)

Wat krijg je precies

 

De video’s, canva templates, werkboeken en Q&A’s zijn meteen beschikbaar na je aanmelding

PRAKTISCHE VIDEO’S

 

WERKBOEKEN

 

REKENTOOLS

 

CHECKLISTS

 

SCRIPTS

 

 

Plus...

BONUS TRAINING:

So long sales calls - hoe je verkoopt zonder salescalls

 

2 DM SALES SCRIPTS

(van koud naar lauw en van lauw naar warm)

 

LEAD GENERATIE SHEET

(zodat je nooit meer een lead vergeet op te volgen)

3 CANVA TEMPLATES VOOR EEN SALES PITCH 

 

- consumenten doelgroep
- b2b doelgroep
-retreats, masterminds en groepsprogramma’s

2 FEEDBACK SESSIES PER JAAR

Waarin pitches worden gereviewd en je feedback kunt krijgen
+Te volgen in een mobiele app.
+ Werk op je eigen tempo.
+ Een afleidingsvrije omgeving (geen instacourse)
+ Beluisteren als audio of video
+ Toegang zolang we bestaan

 

 

Dit zijn de les modules in korte video’s met veel voorbeelden

OMG i need this

Stap 1: Jij als Sales Genius

 

We kijken naar je mindset en ervaringen over sales en ontwerpen een nieuwe ervaring voor jou en je klant

Les 2 Next level Salespsychologie.

 

Wat je moet weten over menselijk gedrag, en hoe iemand keuzes maakt zodat je snapt hoe keuzes gemaakt worden en waarom en kun spelen met coaching tools om vertrouwen in 45 minuten op te bouwen

Les 3: Het sales-gesprek.

Hoe je hotte leads verzamelt in een conversie-gesprek (gesprek, dm) en welke vragen je stelt zodat iemand bereid is te investeren

Les 4: De Sales Pitch + templates.

Hoe je je aanbod (1:1 aanbod, b2b aanbod, consumenten aanbod, groepsprgramma of retreat) maakt met een unieke methode in de templates. Ik geef concrete voorbeelden en best practices per template

Module 5: De Closing.

Na de pitch laten de meesten het liggen. Wat kun je doen om meer JA’s te krijgen

Module 6: FAQ’s en Bezwaren.

Welke reacties zijn passend op twijfels, en waarmee schrik je mensen juist af of push je iemand te vroeg in je aanbod

 

"Dankzij The Shiny Sales Kit kan ik nu killer offertes maken en heb ik akkoord op mijn eerste 65K offerte!"

Ik weet genoeg

Begin vandaag nog

Kies het betaalplan dat bij je past

 

50% korting in 6 termijnen

87,50 per termijn

Kijk hier

Tijdelijke deal in 1 keer

Nu 499 ipv 999 euro

Kijk hier

3 BONUS TRAININGEN

Backstage Dm Sales Scripts 

 

Krijg mijn Backstage Dm sales scripts waarmee ik elke maand  100k+ verkoop zonder sales gesprekken. Leer hoe je leads opwarmt zonder koude sales. Inclusief een lead sheet in Notion zodat je nooit meer leads vergeet

 

WAARDE: 250

NU GRATIS — Bij de Sales kit

So long Sales Calls

 

Met deze bonus geef ik je 5 uur per week terug. Leer welke stappen je in je marketing en aanbod moet zetten zodat je geen salescalls meer hoeft te doen maar meteen verkoopt in je Dm’s zonder telefoongesprek

 

waarde: 499

NU GRATIS — Bij de Sales kit

Worth Wizard

 

Met deze rekentool kun je uitrekenen wat je nu waard bent en weet je wat je nodig hebt om je waarde en autoriteit te vergroten zodat je elke maand groeit in omzet

 

waarde: 499

 

NU GRATIS — Bij de Sales kit

 

3 Connection Coaching Tools

Met deze coaching tools leer je hoe je een klant die je nog niet kent fan van jou maakt binnen 30 min. Deze 4 coaching tools hebben mijn salesgesprekken getransformeerd en zorgen ervoor dat ik in  minder tijd meer impact maak

Coaching tools video’s

waarde: 199

 

NU GRATIS — Bij de Sales kit

De Sales kit is speciaal voor creatieve ondernemers die…

 

+ Dichtklappen bij een salesgesprek en krachtiger willen staan voor wat ze waard zijn

+ Vrezen voor ongemakkelijke salestrucjes en willen verkopen op een manier die bij hen past

+ Op willen vallen met een uniek aanbod waar Shiny Clients alleen maar ja op kunnen zeggen

+ Meer willen verdienen met minder werken zodat ondernemen weer licht voelt

Yep, dat ben ik!

You asked?


Heb je een vraag? Misschien zit 'ie erbij?

NOG TWIJFELS?

Dit is wat de deelnemers zeggen

Begin vandaag nog

Kies het betaalplan dat bij je past

 

50% korting in 6 termijnen

6 termijnen van 87,50

Start nu

Tijdelijke deal in 1 x

499 ipv 999 euro

Start nu
Wietske bakker - Coach & Founder SISTHER

 

"De templates die je erbij krijgt om mee te werken zijn heel fijn en hebben al een duidelijke structuur en opbouw"

 

Ik volg Wil al langer en weet dat de tools die ze toepast en de waarde die ze daarmee weggeeft door ze te delen, zich volledig terugbetalen. Dat in combinatie met haar nuchterheid en vleugje humor maakt het fijn om haar lessen te doorlopen.

De lessen in de Shiny Sales Template zijn duidelijk en helder. Sales wordt gemakkelijker en persoonlijker. Maar vooral ook leuker voor mezelf en voor m’n klanten, omdat ze in een warm bad terechtkomen met de tools van Wil.

De templates die je erbij krijgt om mee te werken zijn heel fijn en hebben al een duidelijke structuur en opbouw. Dat heeft me ook op scherp gezet na te denken over de methode waar ik mee werk, hoe uniek deze is en om deze goed uit te lichten.

Met het format en de vragen voor het salesgesprek en de salespagina heb ik mijn nieuwe online programma SISTHER kunnen uitverkopen, iedereen zei JA!

Sales wordt gemakkelijker en persoonlijkerMet de kennis die ik nu heb wordt ook het maken van een salespagina voor een nieuwe dienst of product zoveel leuker

 

 

Our money-back guarantee

 

Dit zijn de voorwaarden

Ben je niet tevreden? Dan kun je een aanvraag doen voor terugbetaling. We nemen je mening serieus, maar omdat ik alle templates meteen weggeef gelden deze voorwaarden. Je moet je met bewijs kunnen aantonen dat je alle lessen hebt bekeken en het sales template hebt geïmplementeerd en verstuurd naar 5 klanten binnen 30 dagen zonder resultaat. Alleen dan kunnen we je aanvraag serieus nemen. Niet doen, of even proberen betekent geen geld terug.

3 BONUS TRAININGEN 

Backstage Dm Sales Scripts 

 

Krijg mijn Backstage Dm sales scripts waarmee ik elke maand  100k+ verkoop zonder sales gesprekken. Leer hoe je leads opwarmt zonder koude sales. Inclusief een lead sheet in Notion zodat je nooit meer leads vergeet

 

WAARDE: €250 euro

NU GRATIS — Bij de Sales kit

So long Sales Calls

 

Met deze bonus geef ik je 5 uur per week terug. Leer welke stappen je in je marketing en aanbod moet zetten zodat je geen salescalls meer hoeft te doen maar meteen verkoopt in je Dm’s zonder telefoongesprek

 

waarde: €499 euro

NU GRATIS — Bij de Sales kit

Worth Wizard

 

Met deze rekentool kun je uitrekenen wat je nu waard bent en weet je wat je nodig hebt om je waarde en autoriteit te vergroten zodat je elke maand groeit in omzet doordat je je prijzen verhoogt

 

waarde: €499 euro

 

NU GRATIS — Bij de Sales kit

Het moment is nu 

Ik wil NU meer verkopen