Meer shut-up-and-take-my-money klanten dankzij de kunst van online verleiden

 

Je wilt niet harder schreeuwen maar slimmer werken om je diensten en kennis te promoten op een stijlvolle manier via online kanalen. Je weet dat je daarvoor meer moet komen opdagen, maar in alle drukte lukt het niet om de energie hoog te houden. In Show up trekken we samen een energieke sprint met content die echt jou en je klanten echt raakt. Dankzij de kunst van het online verleiden sla je niet meer de plank mis, en weet je exact wat je moet doen om een promotie op te bouwen in spanning en verlangen. Zodat je meer omzet uit je social media haalt, en vanaf week 1 al "shut-up-and-take-my money" klanten aantrekt 

 

Deel je e-mail voor de pre-sale party met de masterclass seductive selling 

 

"Ik verkocht mijn cursus 1000 keer in 1 maand, het doel x 2"

Wil is natuurlijk de koningin van het lichter ondernemen en ik kocht dan ook AL haar cursussen. Om ze vervolgens te laten liggen, want: ENG. Totdat Show-Up kwam. Ik ben ingestapt en voel me - hoe hysterisch het misschien ook mag klinken - echt herboren.

Je hoort iedere coach prediken over ‘dingen opknippen in behapbare brokjes’. Niemand laat je alleen zien HOE je dat dan precies doet. Wil doet dat dus wel en dat maakt dat je ook echt aan de slag wil en wel nú. Ik noem haar ook wel de ‘firestarter’. Ze zet je AAN.

 

MANON MEEUWIS - THE STYLE SHRINK

 

"In de eerste week van Showup verkocht ik al mijn retreat uit"

 Ik had nóóit gedacht dat het lukken zo kort dag, en wilde niet eens meer doorgaan. Maar de Show up opdrachten hielpen me in beweging blijven en verkopen. Ook in de vervolg training daarna gingen alle deelnemers door.

Ik heb dankzij het onderzoek, nu veel meer inzicht in mijn klanten en hun verlangens.

Ik ben consistenter en creatiever delen. Met meer Reels en video'sIk heb nu structuur en voel veel zelfverzekerdheid in het verkopen van mijn diensten en lanceren van mijn retreats

 

MELANY D'FONSECA - COACH

Ben jij dit? 

 

Herken je je in 1 van deze?

+ Je hebt ontzettend veel passie voor wat je doet, maar als je de druk voelt om te verkopen dan stroom het opeens niet meer.

+ Je durft niet meer dan 1 x per week te e-mailen uit angst dat klanten zich uitschrijven

+ Je blijft schaven aan een tekst voor Instagram, of neemt een video wel 10 keer opnieuw op. Het resultaat is dat je uit frustratie niets deelt óf dat je juist een overkill aan informatie geeft.

Je kunt verdwalen in het maken van mooie beelden maar blokkeertt als je verkoop teksten moet schrijven

+ Je social kanaal is een uitlaatklep voor jouw creativiteit. Maar het is niet duidelijk wat je nu precies verkoopt en voor wie jij nou bent

OMG JA, Dit ben ik

En droom je ook van...

 

… meer financiële veiligheid omdat je de tijd die je in je marketing stopt terug komt (in veel klanten)

... een content en sales systeem dat licht en fun voelt (zonder perfectionisme)

 … een lekker ritme waarin je sales en marketing consistent kunt volhouden ( en meer tempo maakt)

… meer persoonlijkheid en eigenheid in je storytelling (en een mega sexy personal brand)

... je bedrijf in de kijker spelen voor een hoge kwaliteit klanten (zonder schaamte of verstoppen)

... elke dag verkopen omdat je er plezier in hebt, ipv dat het moet


Kun je een of meerdere vakjes aankruisen?

Dan is SHOW UP the place to be

 

zet me op de lijst

 

Het shut-up-and take-my-money-effect met de Show-up methode

 

"Mijn Show up doel is behaald, ik verkocht 7 trajecten 1:1 trajecten in 5 weken"

Sjors Boerselaar

"Ik had in het eerste jaar van mijn bedrijf al een 40k lancering tijdens Show-up"


Jaleesa Rothof-Rijntjes, Performance & Business Coach

Hoi Ik ben Wil —

Ik help jou aan een wachtlijst aan klanten 

Van Corporate Drop-out naar Business Coach voor creatieve ondernemers. Het klinkt als een vrij cheesy verhaal, maar het is wel hoe het is gegaan.  Ik was na de geboorte van mijn zoontje op zoek naar meer vrijheid in mijn werkende leven, voelde me gevangen in een drukke baan in combinatie met een jong gezin. Ik werkte destijds bij Google Nederland als Sales Manager voor YouTube en deed een coach-opleiding ernaast. 

Om te oefenen zag ik coaching klanten in de avond.  Deze side-hustle begon al snel uit de hand te lopen en ik besloot te stoppen met mijn vaste baan.  Binnen 3 maanden na mijn stop kon ik een fulltime salaris uit 1op1 coaching halen met alleen mond-tot-mond reclame. Ik lanceerde 6 maanden daarna mijn eerste online programma, verdubbelde structureel mijn omzet elk jaar en kon aan een team bouwen

Momenteel draai ik meer dan 100k in sales per maand en lukt het me nog steeds om lichter te ondernemen. 

Ik werk nog steeds 3-4 dagen per week en kan ik mijn zoontje van school halen. Maar nóg belangrijker. Ik heb een methode gevonden om succesvol te zijn zónder perfectionisme. Ik leef bewust en geloof in een rijkdom die niet in geld uit te drukken is. Ik werk met een team van vaste freelancers op afstand die me ontzorgen zodat ik ruimte hebt om te doen wat ik het allerleukst vind: jou helpen om lichter te ondernemen met een winstgevend bedrijf en ontzettend veel plezier in wat je doet.

Show Up is niet alleen geboren uit ervaring uit het coachen en trainen van 4000+ creatieve ondernemers. Ik heb ook een master in Media Psychologie en een certificaat in Co-active Coaching  en Acceptance & Commitment Therapy. Je bent in veilige handen en wordt doorverwezen naar een persoonlijke coach als we denken dat dit nodig is.

 

Love, Wil

WACHTLIJST SHOW UP LIVE FEB 2024 IS GEOPEND

Meld je aan voor de pre-sale