59 euro per termijn

Vind je het lastig om te omschrijven wat je doet? Pak dan mijn cursus erbij om je ideale klant, belofte en formulering van je aanbod te kiezen

Een account bestaat al met dit e-mailadres. Ben jij dit?

Aanmelden
 

The Sales kit 2.0

VAN DERTIEN-IN-EEN-DOZIJN OFFERTE NAAR EEN UNIEK AANBOD MET JE EIGEN METHODE. 

 
De Shiny Sales Kit is dé cursus voor dienstverleners die hun waarde in uren, programma's of pakketten verkopen. Deze cursus is geschikt voor elke dienstverlener die meer wil verdienen met minder werken, zonder ongemakkelijke sales trucjes en lelijke slides. We vertrekken vanuit jouw kracht, het maken van een uniek creatief format, en upgraden deze met mijn slimme sales lessen.
 
 

Wat je krijgt:

  • 2 sexy Canva templates die je zelf kunt bewerken in je eigen huisstijl (onbeperkt toegang)
  • Hoe je klant in 8 vragen jouw aanbod aan zichzelf kunt laten verkopen (hoe ontspannen is dat?)
  •  4 modules over strategische en efficiënte sales gesprekken voeren + opdrachten
  •  Coaching tools waardoor je woest aantrekkelijk wordt in het salesgesprek
  •  BONUS: 60 min sessie over Instagram Sales. Priming walk, Hot-Seat coaching
500+ ONDERNEMERS GINGEN JE VOOR
 
Betaal in termijnen via iDeal:
 

Wat deelnemers zeggen:

"Een conversie van 99%" De Shiny Sales Kit gaat verder dan enkel een checklist of template. Veel verder. Wil geeft je haar beproefde methode met een template dat je zelf kan aanpassen, de opbouw van een sales gesprek en tips voor closing. Maar het allerbelangrijkste? Ze tackelt ook je mindset. Want volgens mij ben ik lang niet de enigste die het woord sales associeerde met horror. En plus, geeft ze een paar key coaching tools prijs die me écht geholpen hebben in mijn sales gesprekken. Wat veel waarde voor deze prijs! Ik heb de template inmiddels helemaal naar mijn eigen hand gezet en ik kijk nu echt met excitement uit naar sales gesprekken omdat ik weet dat ik het kan en dat ik het op mijn manier mag doen. Mijn conversiepercentage van gesprek naar sales is sinds The Shiny Sales kit 99%! Crazy!

Julie - Female Leadership Coach

"Ik verkocht mijn pilot uit" Ik ben in januari gestart met mijn onderneming en verkocht mijn pilot toen direct uit mbv de Shiny sales kit. Een fijnere start kon ik me niet wensen. Het gaf me vertrouwen, plezier en trots op mn aanbod (en dat is precies wat je nodig hebt in onzekere periodes als ondernemer). Inmiddels gebruik ik de Shiny sales kit voor werkelijk bijna alles: sales, masterclasses, gesprekken, visuals voor social media. Niet alleen het template (waarvoor ik kocht) maar ook alle videos over sales hebben mij enorm veel gebracht.

Jaleesa

De ROI van je Shiny Sales kit is through the fucking roof! Zojuist een JA gekregen op 28k! En dit is de eerste offerte ooit die ik fluitend in elkaar heb gezet. Echt zo fijn!

Desiree Kolman