Word een magneet voor leads op auto-pilot

Het is tijd om het slimmer aan te pakken. Laat kennis voor jou werken en verzamel dagelijks de hoogste kwaliteit leads voor je cursussen, programma's, coaching met schaalbare verkoopsystemen. In Magnetic Leads krijg je alles wat je nodig hebt om je diensten en cursussen op te schalen met meer deelnemers.  Geen "cringy" pitch webinars, maar magnetische masterclasses en instap producten die jou en je klant energie geven en die de conversie van lead naar klant verhogen

Dit WIl ik

"Ik had 600 deelnemers en kreeg veel aanmeldingen voor SISTHER"

 

Nu mijn verkoop funnel systeem staat kan ik al mijn energie erin kwijt en ik merk dat mensen er heel erg op aan gaan en krijg heel veel aanmeldingen binnen. Voor mijn eerste Masterclass had ik gelijk 600 deelnemers, nu ga ik hem automatiseren zodat het altijd kan doorlopen.

- Wietske Bakker van SISTHER

"Ik heb er veel meer lol in, de deelnemers geven aan dat ze nu meer wilden ipv verzadigd te zijn"

 

"Ik heb er nu veel meer lol in dan voorheen. Ik gaf altijd veel te VEEL waarde in mijn masterclasses, ze waren daarna verzadigd en kwamen minder snel terug. Ik heb veel geleerd van Wil en heb het nu heel anders aangepakt. Betaald in plaats van gratis en ik meer gemotiveerde deelnemers aantal. Ik kreeg er nu energie van en de deelnemers gaven aan dat ze Superfan van Aranka zijn, zo leuk!"

- Aranka van der Voorden

Creëer een rij aan ideale klanten zonder ongemakkelijke salespitch

 

Stel dat je:

+ elke dag nieuwe klanten krijgt, met impactvolle presentaties waar je klanten van AAN gaan (zonder het gevoel te hebben, keihard te moeten pitchen)

+ 10, 20k, 50k passief verkoopt met presentaties en korte trainingen, die ook nog eens de wachtlijst vullen voor je grotere programma of aanbod (per maand!)

+ exact weet welke technische set-up het beste past bij jouw meest ideale lead systeem (zodat je het simpel kan houden, en focust op de inhoud)

+ precies weet hoe je je conversie-events inhoudelijk moet opbouwen zodat je er zelf energie van krijgt, en je klant er mega aan van gaat (en je jezelf daarin verbaast)

+ weet wat je moet doen NA de Masterclass zodat mensen ook nog van je gaan kopen (ook al was het een opname en miste er urgentie)

+ niet meer afhankelijk bent van dagelijks posten op Instagram en aan de achterkant de bulk verkoopt naar segmenten in je lijst (zonder iedereen te spammen)

Wat er binnen 1 maand kan gebeuren als je mijn systemen gaat testen

60k maanden na een masterclass, klanten die geen sales-calls meer nodig hebben, meteen sales uit laagdrempelige zoom sessies, honderden aanmeldingen ipv een handjevol, een wachtlijst vol met warme leads, maar vooral mega veel plezier!

Klinkt dat te mooi om waar te zijn?

 

 Dit is ook voor jou mogelijk 

Er is alleen wel een probleem…

Je bent te afhankelijk van je organische content…

 

Ja die waarheid is misschien even slikken. Want aan je zichtbaarheid ligt het niet. Je bent niet bang om je gezicht te laten zien en stopt veel tijd in het maken van sterke content die raakt. Maar als je heel eerlijk bent, merk je dat het tegenwoordig lastig is om bereik te krijgen voor je aanbod.

Als je door je Instagram feed scrollt slaan de inspiratie content, luchtige quotes en Reels je om de oren. Jouw sterke foto met slimme tekst verdwijnt in een overvloed aan snelle video’s met trending muziekjes. Logisch dat het lastiger word om je aandacht erbij te houden. Voor je klant is het moeilijker om je posts te lezen en daarmee verdwijnt ook je mooie boodschap binnen 24 uur.

Tegelijkertijd is het volgens de nomads op Bali een "piece-of-cake" om een business op te bouwen met online marketing.

Binnen no-time kun je financieel onafhankelijk zijn met maar 2 uur per dag werken. HOE DAN? Voor jou voelt het vooral als heel hard trekken en duwen

Langzaam slaat de zelftwijfel toe. Je test wel eens met een advertentie, stuurt een nieuwsbrief of probeert een keer een leuke masterclass te organiseren. Maar als je heel eerlijk bent zijn het losse flodders, kost het veel moeite en blijven de verwachte resultaten uit... Zo bekruipt je steeds meer het gevoel dat het aan jou ligt.

En dat is zo onterecht! 

Want het ligt niet aan jou, je hebt alleen nog geen systeem gevonden dat bij je past...

Hoe zou het zijn als je een voorspelbaar, eigen systeem hebt waarmee je kwalitatieve leads kunt converteren naar lifelong fans?

 

Dan zou het er zo uitzien...

+ Je krijgt dagelijks complimentjes over waarde die je hebt gegeven (ook als het een replay was)

+ Je bent super trots omdat je elke dag wakker wordt met (passieve) verkopen. (je moet de Mollie notificaties zelfs uitzetten zo hard gaat het)

+ Je durft meer te experimenteren en op gevoel iets te organiseren waar je klant NU behoefte aan heeft (ipv dat je het allemaal eerst kapot denkt)

+ Je hebt een bron van sales content wekelijks kan vertalen naar posts en reels (zonder elke week zelf het wiel uit te hoeven vinden)

+ Je hebt een technisch & strategisch systeem staan waarmee je elke dag kunt verkopen

+ Je weet hoe je Facebook en Instagram advertenties moet inzetten om je bereik te vergroten en meteen te verkopen uit je ads zodat je niet meer elke dag op stories hoeft te verkopen

+ Je hebt eindelijk zicht op dat droomdoel in omzet, doordat je tijd niet meer afhankelijk is van 1:1 werk (omdat je producten oneindig kunt verkopen)

Ben je klaar voor massale groei en volle cursussen zonder een persoonlijke aanpak te verliezen?

Dan is Magnetic Leads voor jou.

Show me the deets
 

MAGNETIC LEADS

WHAT IF YOU CAN BECOME A MAGNET FOR MONEY ON AUTO-PILOT?

 

Het is tijd om het slimmer aan te pakken. Laat je kennis voor je werken en verzamel dagelijks de hoogste kwaliteit leads voor je programma's, coaching en 1:1 diensten met gratis en betaalde kennisproducten.

In Magnetic Leads krijg je alles wat je nodig hebt om je diensten en cursussen schaalbaar te verkopen met masterclasses, instap cursussen en email marketing 

Starten is de enige optie

Geen overwhelm aan kennis. Maar stap-voor-stap keuzes maken in vorm, opzet en intentie tot aan de juiste systemen, e-mails en advertenties. Je leert niet alleen de HOE maar ook de WAAROM met concrete voorbeelden vanuit mijn funnels en ads zodat je snapt hoe het spel werkt

Sales feestjes in je eigen ruimte

Nooit meer opzien tegen een masterclass of webinar. Ontdek welke vorm bij jou past en ervaar dat het maken van conversie-events net zo leuk is als het organiseren van een feestje met vrienden in je eigen omgeving. Of eigenlijk leuker, omdat je er geld mee verdient.

Slim systeem voor de toekomst

In een overvolle markt waar de nadruk van organische content steeds meer ligt op Reels, quotes en luchtigheid is een sales systeem met e-mail adressen bouwen de beste investering die je kunt doen voor 10-100k maanden

I'm ready

Komt jouw succesverhaal hier volgende maand tussen? Deze slimme klantmagneten gingen je voor…

"Ik heb een masterclass gelanceerd en ben zo trots dat mijn online programma vol zit, met meer deelnemers dan ik initieel verwachtte en dat nog voor de deadline"

 

- Jasmijn Vonsee

"Door dit programma heb ik een serie conversie-events gecreëerd waarmee ik mijn eerste groepsprogramma heb gevuld."

 

- Danielle Schuiten

"Het aanbieden van masterclasses geeft soms behalve 2x meer aanmeldingen voor de bijbehorende training of workshop ook een drempelverlagend effect."

 

- Titia van Rootselaar

Ben jij dit: 

 

+ Je bent al heel lekker bezig en je aanbod werkt maar nu nog meer bereik bij de juiste personen.


+ Je bent toe aan grotere aantallen, dit niveau ken je nu wel. Er mag een flinke verdubbelaar in omzet op de bedrijf.


+ Je besteedt nog tijd aan acquisitie en kennismakingsgesprekken en wilt je verkopen zonder salescalls

+ Je krijgt energie van presentaties geven en voor groepen staan, en wil dit nu slimmer aanpakken met meer resultaat.


+ Je hebt een allergie voor de marketing gurus die pretenderen dat het allemaal zo makkelijk gaat. 
Je wil gewoon eerlijk horen wat er voor nodig is.

En droom je van: 

 

… een duurzaam verkoop systeem dat kwalitatieve leads aantrekt voor low ticket EN high end producten?
… een verkoopstrategie op schaal waarmee je in potentie naar de 1 miljoen kunt groeien?
… een wachtlijst met shiny klanten die je kunt blijven opvolgen met je aanbod
… een manier waarop je je expertise op een zuivere manier online kunt delen zodat je écht kunt helpen
… elke ochtend wakker worden met meerdere notificaties: “Je hebt een nieuwe order”

 

Kun je een of meerdere vakjes aankruisen? Dan is Magnetic Leads absoluut voor jou.


Lees snel verder wat er kan gebeuren als je nu die stap zet.

Dit kan er gebeuren als je consistent bouwt aan een sales systeem…

 

Na een jaar ondernemen zat ik ramvol met klanten. Ik had regelmatig 5 afspraken op een dag, en ook nog elke week 5 kennismakingsgesprekken. Daardoor merkte ik dat ik het coachen minder leuk vond. In 2019 begon ik met mijn eerste masterclass. Ik volgde webinars van Amerikaanse marketing guru’s over online leads aantrekken. Maar ondanks mijn online marketing achtergrond vond ik de systemen en funnels ontzettend ingewikkeld en niet geschikt voor de Nederlandse markt.

 

Ik bleef steevast achter met dezelfde vragen. Waarom is zo’n webinar zo anders dan een persoonlijk gesprek? Is het niet het doel om je klanten kennis te laten maken met jou als coach of expert? Moeten ze je niet gewoon vertrouwen en het een logisch verhaal vinden? Waarom moet daar zo’n groot verhaal omheen?

 

Daarom besloot ik te experimenteren met tools die ik ook in mijn praktijk toepaste, waardoor mijn eerste masterclass totaal anders werd dan een saai webinar. Het was een combinatie van coaching, mijn persoonlijke methode en een pitch voor mijn groepsprogramma: de Shine Business School. De vooraf opgenomen masterclass heeft in combinatie met een Instagram advertentie voor duizenden kwalitatieve leads gezorgd. Deze methode die ik nu Method Mastery noem, heeft twee jaar lang gedraaid en me 400k opgeleverd.

Tot ik in 2022 besloot om mijn aanbod volledig om te gooien.

 

Want ik voelde dat mijn groei vooral in passieve cursussen zat. Toen ben ik begonnen met live masterclasses, met als doel om mijn nieuwe programma’s te introduceren. Doordat ik het zo druk had, ging ik anders naar masterclasses kijken. Ik vond het heel ongemakkelijk om live een uitgebreide pitch van mijn programma te doen, dus maakte ik de masterclass betaald en pakte ik de inhoud anders aan. Veel lichter, soms zonder slides en met maar één dag voorbereiding.

 

Mijn eerste betaalde masterclass was een groot succes. De opkomst was lager, maar wel kwalitatiever. Maar liefst 50% stapte in mijn vervolgcursus Show up. Dat niet alleen, ik vond masterclasses geven opeens super leuk en zag overal kansen omdat de vorm zo goed bij me paste. Sindsdien ben ik blijven experimenteren, is elke masterclass, workshop of cursus anders en krijg ik super positieve reacties van shiny clients…

Stel je voor dat je conversie-events transformationeel zijn (en verkopen)

4 jaar lang heb ik gebouwd aan deze sales formule

Het resultaat 6800+ transacties en 1m+ sales in de afgelopen 1,5 jaar 

 

Mijn geheim?

Ik focus me nu op twee dingen: nieuwe leads verzamelen en bestaande klanten beter helpen door ze opnieuw iets aan te bieden waardoor ze meer resultaat behalen. En zo creëerde ik een magische formule.

Om van je salesproces een automatische magneet te maken heb je het volgende nodig:

+ Begrip van oprechte marketing en het schrijven van een aantrekkelijke pitch online

+ Een gratis weggever met jouw unieke methode waarmee je bereik realiseert

+ Betaalde conversie-events die leads verzamelen voor mid-ticket en high end programma's

+ Een automatisch systeem met advertenties zodat je niet elke dag verkoop stories hoeft te maken

+ Geduld, vertrouwen en flink veel humor en eigenheid

 

Na al mijn experimenten heb ik deze elementen heel concreet voor je gebundeld in maar liefst 4 kant-en-klare verkoop systemen. Jij kiest wat nu bij jou past en krijgt toegang tot al mijn learnings

Vier meesterlijke systemen om morgen al kwalitatieve klanten aan te trekken

In Magnetic Leads krijg je alles wat je nodig hebt om van je salesproces een automatische magneet te maken zodat je binnen één maand een systeem hebt staan om lifelong fans aan te trekken.

Je krijgt:

 

Meteen toegang tot mijn beste funnels, templates en systemen om je conversie te verhogen en je omzet op te schalen

 • Method Mastery: Geautomatiseerde masterclasses (aka geldprint-machine) + de funnel, script en e-mails van een 400k pre-pre-recorded masterclass of replay
 • Lazy Girl Sales System: converterende promotie acties per e-mail inclusief e-mail scripts
 • It’s actually a course - evergreen cursussen met break-even funnels voor constante stroom aan warme leads die staan te wachten totdat je weer iets nieuws lanceert
 • Podcast Trilogy- Verkoop last-minute audio trainings die je producten snel en effectief verkopen zonder een hele masterclass op te zetten
 • BONUS: Winstgevende ads van Wil met mijn 100k per maand advertentie strategieën. Exact hoe je de campagnes inboekt, welke creatives werken op Instagram en hoe je opschaalt en optimaliseert
 • BONUS: Canva presentatie template +script van mijn beste gratis masterclass ooit die jarenlang leads heeft aangeleverd voor mijn groepsprogramma;s en 1;1's
 • BONUS: Van notitie naar script: Een stap-voor-stap break-down van een goed converterende hoge energie live masterclass die ik nog steeds verkoop en elke keer weer werkt
Ik doe mee, Wil!

 

Bonusmateriaal:

Find your voice

Jantina Hakvoort

Magnetisch adverteren

Masterclass template

 

Wat je ook krijgt is de basis:

 1. Positionering (hoe zorg je ervoor dat je Masterclass een bestseller wordt)
 2. Prijs (tools om de prijs van je Masterclass te bepalen)
 3. Pagina (leadpage tips om meer e-mail adressen te verzamelen en je conversie te verdubbelen)
 4. Promotie (alles over e-mail marketing, evergreen funnels, organische en met Paid ads) 
 5. Presentatie (inhoudelijke opbouw van je verhaal, scripts en slides)
 6. Pitch (naar je aanbod incl ideeën voor upsells en downsells)
 7. Platform: alles wat je moet weten over het bouwen van een licht en winstgevend platform (waarop je producten elkaar verkopen)

Wat betekent dit voor jou:

 • Je hebt binnen 1 maand, 1 sales systeem live staan (en gaat dit uitbreiden totdat je de perfecte mix hebt gevonden).
 • Je kunt door de presentatie templates en scripts meteen aan de slag en verliest geen tijd (en geld).
 • Dankzij de 800k in waarde aan strategieën, e-mails en advertentieteksten waarmee ik alle programma’s uitverkoop, loop je minder risico om onnodig geld uit te geven aan marketing die niet werkt.
 • Je hebt plezier in het creatieproces en je klanten gaan AAN van jouw presentaties.
Let's go!

Deze shiners gingen je voor...

Are you next?

Hoi, ik ben Wil

Ik help jou aan een wachtlijst aan klanten

 

Van Corporate Drop-out naar Business Coach voor creatieve ondernemers. Het klinkt als een vrij cheesy verhaal, maar het is wel hoe het is gegaan. Ik was na de geboorte van mijn zoontje op zoek naar meer vrijheid in mijn werkende leven, voelde me gevangen in een drukke baan in combinatie met een jong gezin. Ik werkte destijds bij Google Nederland als Sales Manager voor YouTube en deed een coach-opleiding ernaast. 

Om te oefenen zag ik coaching klanten in de avond. Deze side-hustle begon al snel uit de hand te lopen en ik besloot te stoppen met mijn vaste baan. Binnen 3 maanden na mijn stop kon ik een fulltime salaris uit 1-op-1 coaching halen met alleen mond-tot-mond reclame. Ik lanceerde 6 maanden daarna mijn eerste online programma, verdubbelde structureel mijn omzet elk jaar en kon aan een team bouwen.

Momenteel werk ik 3-4 dagen per week en kan ik mijn zoontje altijd van school halen. Maar nóg belangrijker. Ik heb een methode gevonden om succesvol te zijn zónder perfectionisme. Ik leef bewust en geloof in een rijkdom die niet in geld uit te drukken is. Ik werk met een team van vaste freelancers op afstand die me ontzorgen zodat ik ruimte hebt om te doen wat ik het allerleukst vind: jou helpen om lichter te ondernemen met een winstgevend bedrijf en ontzettend veel plezier in wat je doet. 

Waarom nu Wil?

 

Als je het mij vraagt, had je hier het beste gisteren mee kunnen beginnen. Instagram wordt steeds instabieler, social media bereik gaat alle kanten op en de markt van freelancers is momenteel overvol. Je eigen data bezitten in de vorm van e-mailadressen bepaald de waarde van je bedrijf. Elke maand dat je wacht, verlies je geld door de inflatie, maar ook omdat je geen e-mailadressen verzameld als je je alleen maar focust op organische posts.

 

THE TIME IS NOW

Magnetic Leads is geschikt voor jou…

+ Als je weet wat je kunt maar je waarde nog meer aan de buitenwereld mag laten zien
+ Als je zelfstandig bent en durft te experimenteren

+Als je je kennis voor jou wilt laten werken
+ Als je wilt leren hoe je moet adverteren en aan wie je dit kunt uitbesteden

Magnetic Leads is niet voor jou… 

 • Als je nog geen aanbod hebt en geen betalende klanten
 • Als je op zoek bent naar een quick-fix, dit leren kost tijd maar dan heb je er jarenlang profijt van
 • Als je een webshop hebt zonder diensten of cursussen

Klaar om de wereld te laten zien wat je in huis hebt?

 

Stop met eindeloos scrollen op de gram, jezelf vergelijken met anderen en enkel focussen op organische content.

Doe mee met Magnetic Leads en leer alles wat je nodig hebt om je diensten en cursussen schaalbaar te verkopen 

 

LET’S GET THIS PARTY STARTED

Heb je een vraag?

Misschien staat je antwoord erbij…

 

Wanneer krijg ik toegang? 

Na betaling krijg je meteen toegang en kun je aan de salg 
 

Help je ook met techniek?

Ja ik heb praktische video's opgenomen over het koppelen van je systemen met een e-mail programma en check-out software

Zo heb je de Method Mastery Masterclass ook echt binnen 4 weken opgezet en kun je alles vragen over website koppelingen, e-mail marketing en advertenties.


Leer je ook hoe je moet adverteren?

Ik deel mijn beste advertentiestrategie op Instagram en Facebook + voorbeelden van mijn best presterende visuals en teksten. Je leert hoe je weggevers en instap producten <149 euro direct adverteert op een koude en warme doelgroep

Is er een betaalplan mogelijk?

Ja je kunt in meerdere termijnen betalen.

Wat als het niks voor me is?

Omdat je meteen toegang krijgt tot alle systemen en strategieën waarmee ik van 0 naar 150k maanden ben gegroeid is er geen refund mogelijk. Alle sales zijn definitief

Kan ik ook later instappen?

Magnetic Leads is momenteel DIY programma, je ontvangt de replays van de live coaching sessies met extra voorbeelden voor verschillende branches. 

Ik geef al Masterclasses of webinars, haal ik er dan wel wat uit?

Ik heb een methode die ik nog niet eerder heb gezien, waar ik mega veel plezier uithaal. Als je nieuwsgierig bent en open staat voor verandering en inspiratie dan haal je er mega veel uit. Als je al met webinars werkt, dan weet dat zelfs een 10% verbetering in je conversie voor enorme verschillen kunnen zorgen in je omzet. 

Kan ik jouw hulp inschakelen voor coaching als ik er niet uitkom?

Dm me op @wilandthepeople voor de mogelijkheden voor extra begeleiding

Als je je afvraagt hoe ze het allemaal doen…

Het geheim zit ‘m niet in meer delen, maar in slimmer delen

 

Het lijkt zo makkelijk als je scrollt op de gram en kijkt naar de grote namen in je markt. De ene na de andere ondernemer heeft een succesvol programma, de testimonials vliegen je om de oren en alles gaat ze voor de wind. Je voelt dat je daarvoor meer marketing moet doen en meer bereik moet genereren.

Maar simpelweg meer delen gaat je niet meer geld opleveren, zeker niet in het veranderende medialandschap.

Slimmer delen wel. Creëer voor je expertise een plek die verkoopt met Masterclasses en ervaar over een maand al dat het ook anders kan.

IK WIL HET SLIMMER AANPAKKEN

Wat er binnen 1 maand kan gebeuren 

60k maanden na een masterclass, klanten die geen sales-calls meer nodig hebben, meteen sales uit laagdrempelige zoom sessies, honderden aanmeldingen ipv een handjevol, een wachtlijst vol met warme leads, maar vooral mega veel plezier!

WHAT IF YOU CAN BECOME A MAGNET FOR MONEY ON AUTO-PILOT?

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

In Magnetic Leads krijg je alles wat je nodig hebt om van je salesproces een automatische magneet te maken zodat je binnen één maand een systeem hebt staan om lifelong fans aan te trekken.

 

Je krijgt: 

Meteen toegang tot mijn strategische systemen om masterclasses te maken. Elk type heeft een andere benadering qua inhoud, prijs en promotie.

 • Method Mastery: Geautomatiseerde masterclasses (aka geldprint-machine)
 • Lazy Girl System: promotie acties per e-mail, in 4 dagen minimaal 11k erbij (zonder extra werk)
 • It’s actually a course - evergreen instap cursussen met break-even funnels die stiekem alle cursussen voor je verkopen
 • Verkoop Podcast - Audio trainings voor de introverts die je producten snel en effectief verkopen
 • Praktische tips en voorbeelden over salespages, lead pages en het schrijven van je presentatie script
 • BONUS: Advertentie module met mijn ad specialist met mijn 100k+ omzet per maand advertentie strategieën. Exact  hoe je de campagnes inboekt, welke creatives werken en hoe je de ads opschaalt
 • BONUS: Canva presentatie template voor je eerst volgende conversie-event (deze gebruik ik zelf ook)
I need this in my life

100+ shiners zijn al gestart...

Haak je aan?

 

Dit wil ik ook